Laatst hebben we twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen: Twan (22) en Yassine (20). De twee lopen stage bij ons en zijn het komende halfjaar werkzaam op de ICT en contentafdeling. Wij hebben een aantal vragen aan hun gesteld om ze wat beter te leren kennen! De antwoorden lees je hieronder! 

Leer Twan en Yassine kennen!

First things first, wie zijn Twan en Yassine?

Twan: Hi, ik ben Twan! Ik ben 22 jaar en woon in Zwijndrecht. Dit is een goede afstand van het kantoor van Webmyday wat ik ook heel fijn vind. Ik volg de opleiding Communication en Multimediadesign aan Avans hogeschool in Breda. Tijdens deze opleiding word je opgeleid tot een allround designer.

Naast dat ik druk bezig ben met mijn stage en school vind ik het erg leuk om balletje te slaan. Je kunt mij dan ook regelmatig vinden op de tennis- of padelbaan. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om naar films te kijken of om af en toe een videogame te spelen. Ook speel ik gitaar!

Yassine: Mijn naam is Yassine, ik ben 20 jaar en woon in Dordrecht. Ik volg de opleiding Expert IT system and Devices bij Da Vinci college in Dordrecht. Hier leer ik alles over ICT en welke problemen hier bij kunnen komen kijken. Vervolgens is het aan mij om deze problemen op te lossen.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het voetbalveld om samen met mijn team te trainen of een wedstrijd te spelen. Daarnaast ben ik ook druk bezig met mijn eigen onderneming.

Waarom hebben jullie voor Webmyday gekozen als stagebedrijf?

Twan: Tijdens mijn opleiding ben ik erachter gekomen dat ik webdesign erg leuk en interessant vind. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf waar ik dit verder in de praktijk kan leren. Na wat zoeken vond ik Webmyday, een marketingbureau in Dordrecht. Het leek mij een leuk bedrijf met een fijne sfeer waar ik veel kan leren.

Yassine: Ik zag ICTmyday voorbij komen op het internet tijdens mijn zoektocht naar een stage. Hier kwam ik erachter dat dit onderdeel is van Webmyday. Het leek mij een interessant en leuk bedrijf, ook omdat het een relatief klein bedrijf is qua aantal medewerkers. Hierdoor kreeg ik het idee dat het een gezellig maar ook hardwerkend bedrijf is. In mijn ogen is dat een mooie combinatie! Daarnaast sluit het ook goed aan op wat ik tijdens mijn opleiding heb mogen leren.

Wat vinden jullie tot nu toe van de stage? 

Twan: De eerste drie stageweken waren erg leuk! Ik heb al veel mogen leren over de werkzaamheden van het bedrijf. Daarnaast heb ik ook al een aantal ontwerpen mogen uitvoeren voor verschillende klanten. Ik kijk erg uit naar de komende weken!

Yassine: Tijdens mijn kennismakingsgesprek kreeg ik al een warm gevoel bij Webmyday. Gelukkig sluit de realiteit aan bij mijn verwachtingen. Ik heb het hier erg naar mijn zin en heb zin om de komende weken aan de slag te gaan binnen het bedrijf!

Wij zijn joúw online marketing partij!

Wil je graag meer weten over over onze dienstverlening? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.
Onze specialisten helpen je graag verder!

Gerelateerde berichten