Al sinds 2014 werken wij samen met Sani-Dump. Ons online marketingteam werkt dagelijks aan diverse SEO, Google Ads en social media campagnes, met als doel maximale resultaten te behalen. Eind 2023 hebben we de samenwerking uitgebreid met videocontent. De combinatie van deze werkzaamheden creëert een complete online beleving voor Sani-Dump, een uitdaging die we met veel plezier aangaan.

Online marketing: hoe ziet de samenwerking eruit?

De samenwerking met Sani-Dump begon in 2014 met alleen SEO-werkzaamheden. Dit hebben we al snel uitgebreid met o.a. Google Ads werkzaamheden. Sani-Dump is meer dan alleen een verkoper van badkamerproducten. Het draait om het creëren van een unieke ervaring, het inspireren van klanten en het realiseren van hun droombadkamer. Als online marketing leverancier is het onze taak om deze boodschap online over te brengen. Doordat er ieder jaar meerdere vestigingen bij kwamen, werd onze uitdaging steeds groter: alle vestigingen even goed laten scoren in zoekmachines. Met succes!

Social media is dé plek om mensen te inspireren en merkbekendheid te creëren. We beheren dan ook de social media kanalen van alle Sani-Dump vestigingen. Maandelijks creëren en plaatsen we diverse content, van inspirerende afbeeldingen tot video’s met call-to-actions.

Samen met het marketingteam van Sani-Dump creëren we de betaalde social media campagnes. Wekelijks optimaliseren en analyseren we de Facebook, Instagram, Pinterest en TikTok campagnes om optimale resultaten te behalen. Of het nu gaat om het vergoten van de naamsbekendheid of het genereren van leads, we ontwikkelen strategieën die resultaten opleveren.

Daarnaast houden onze websitebouwers zich bezig met Sani-Dump. Ze beheren de content: schrijven pakkende teksten en selecteren passende afbeeldingen. Ook de blog wordt wekelijks voorzien van nieuwe, inspirerende berichten.

Videografie: Inspiratie tot leven brengen

Om de online beleving compleet te maken is het creëren van inspiratievideo’s essentieel. Wekelijks delen we nu dan ook de nieuwste trends en inspiratie uit de badkamerwereld. Het gezicht van Sani-Dump in deze video’s? Onze eigen Tamara! Zij gaat wekelijks op pad om content te creëren. Een unieke toevoeging aan ons portfolio en waardevolle content voor Sani-Dump. Ben jij Tamara al tegen gekomen op social media? Door haar enthousiaste inzet op TikTok, Facebook en Instagram is ze bijna niet te missen!

Samenwerking: De sleutel tot succes

Kortom, bij Webmyday werken alle teams nauw samen aan de online zichtbaarheid van Sani-Dump. We zijn trots op de langdurige samenwerking en de mooie resultaten die we tot nu toe samen hebben behaald!

Wij zijn joúw online marketing partij!

Wil je graag meer weten over over onze dienstverlening? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.
Onze specialisten helpen je graag verder!

Gerelateerde berichten