Hoger scoren op de door jou gewenste zoekwoorden

Komen jouw concurrenten hoger in Google? Wil je gevonden worden op specifieke zoekwoorden? Dit kunnen we voor je oplossen. Met de juiste kennis en ervaring zorgen we dat jouw bedrijf beter gevonden wordt op de door jou gekozen zoekwoorden.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Diensten:*
Naam*
Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaar de voordelen

Duurzaam

Zorg voor een constante bezoekersstroom

Vertrouwen

Websites die organisch hoger staan zorgen voor vertrouwen

Zonder budget

Geen extra advertentiekosten nodig

Informatief

Zichtbaar voor niet direct converterende bezoekers.

Lange termijn

Constant zichtbaar in zoekmachines, ongeacht het moment

Vangnet

Zichtbaar op alle zoekwoorden die jouw doelgroep gebruikt

Meer over SEO

Google is wereldwijd de meest gebruikte zoekmachine en is daardoor een uitstekend middel om de aandacht van jouw doelgroep te trekken. Door middel van SEO (Search Engine Optimalisation) gebruiken we technieken in de teksten om ervoor te zorgen dat deze zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komen, zonder dat je hier voor hoeft te adverteren. We gebruiken verschillende tools om inzicht te krijgen in de resultaten en zo te optimaliseren. Maandelijks maken we nieuwe landingspagina’s zodat jouw website goed gevonden wordt op de voor jou belangrijke zoekwoorden. Dit doen we maandelijks omdat Google maandelijkse wijzigingen wil zien op jouw website.

Hart voor seo

Hoe wij het doen

Bij Webmyday hebben we een hart voor online marketing en worden we enthousiast van het schrijven van goede en pakkende SEO teksten. We schrijven voor de voor jou belangrijke zoekwoorden, maar doen ook onderzoek naar zoekwoorden die interessant kunnen zijn voor jouw bedrijf. Middels een goede onderbouwing zullen we deze aan je voorleggen! We vertellen je er graag nog veel meer over! Goed om te benoemen is dat we veel actief zijn in de regio. Denk aan Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en meer.