Een nieuwe look voor online

Een sterke website moet verrassen. Dat kan door de juiste structuur, een duidelijke huisstijl en sterke call to actions. Ons team weet daar wel raad mee en gaat graag voor je aan de slag. We nemen de tijd om jouw doelgroep te leren kennen zodat we ze op een verfrissende manier kunnen aanspreken. De juiste structuur zal ervoor zorgen dat jouw doelgroep makkelijk vindt wat ze zoeken. En met visueel sterke elementen blijven we de bezoekers triggeren!

Offerte aanvragen

Ervaar de voordelen

Responsive

Geniet van een schaalbaar design voor mobiel, tablet en desktop

Gebruiksvriendelijk CMS

Inclusief thema én online handleidingen voor al je vragen

Beveiliging

Compleet met een onderhoudspakket vanaf €35 p/m

Altijd een back-up

Elke dag maken wij back-ups van jouw website

Resultaten doormeten

Inclusief Google Analytics integratie voor duidelijke inzichten van de bezoeken

Koppeling social media

Koppel je website met social media om je bereik te vergroten

Meer over websites

Wanneer je voor een (nieuwe) website kiest, wil je dat deze volledig voldoet aan jouw wensen. Een unieke online plek waar je met trots je bezoekers kan ontvangen. Bij Webmyday vinden we het daarom belangrijk om ons te verdiepen in jouw doelgroep. Waar zijn ze naar op zoek, hoe kunnen we ze verrassen, wat doet de concurrent en hoe kunnen wij dit beter doen. Met een ijzersterk design dat aansprekend en creatief is, zorgen we dat de doelgroep zich aangetrokken voelt tot jouw merk. Daarbij maken we onderbouwde keuzes in de content die we gebruiken en de call to actions die worden ingezet. Om ervoor te zorgen dat de website op ieder scherm goed te zien is, bouwen we deze geheel responsive! Wij zijn vooral actief in de regio Dordrecht, maar bijvoorbeeld ook in Papendrecht, Zwijndrecht en Sliedrecht.

Hart voor websites

Hoe wij het doen

Bij Webmyday wordt met passie en ambitie gewerkt aan jouw website. Je koopt een website die verkoopt! Onze professionals ontwerpen een website die zoveel mogelijk conversies oplevert. In welke branche je ook actief bent, we duiken erin, onderzoeken de doelgroep en zetten een verbluffend resultaat neer voor jou, maar zeker voor jouw klanten! Benieuwd geworden naar de wereld van websitebouw? We vertellen je er graag nog veel meer over!