Een webshop volledig in stijl

 Een webshop compleet ingesteld en ontworpen naar wens. Een creatieve en representatieve online winkel waar je graag je klanten ontvangt. We gaan vol enthousiasme voor je aan de slag en ontwerpen een sterke webshop die volledig conversie geoptimaliseerd is ingericht! Een webshop met een goede structuur, sterke content en aansprekende call to actions, is de beste start voor jouw business.

Offerte aanvragen

Ervaar de voordelen

Responsive

Geniet van een schaalbaar design voor mobiel, tablet en desktop

Gebruiksvriendelijk CMS

Inclusief thema én online handleidingen

Beveiliging

Compleet met een onderhoudspakket vanaf €35 p/m

Altijd een back-up

Elke dag maken wij back-ups van jouw website

Resultaten doormeten

Inclusief Google Analytics integratie

Talloze betaalmogelijkheden

Altijd toegang tot de bekendste betaalproviders

Meer over websites

Een webshop is een uitstekende manier om jouw producten aan te bieden. Het is een kostenbesparende optie omdat je niet aan een winkelpand hoeft te denken of het kan dienen als extra verkoopkanaal om nieuwe klanten te werven. In beide gevallen moet een webshop ijzersterk in elkaar zitten. Door de juiste technieken, psychologie en aansprekende elementen te gebruiken, kan jouw webshop binnen no-time een succes worden. Bij Webmyday helpen we jouw business graag op weg door het bouwen van zo’n ijzersterke webshop.

Hart voor websites

Hoe wij het doen

Voordat we voor je aan de slag gaan, onderzoeken we de doelgroep en luisteren we naar jouw wensen. Deze informatie combineren we tot een uniek concept. We richten je webshop gebruiksvriendelijk in zodat de bezoeker zo eenvoudig mogelijk jouw producten of diensten kan bestellen. Deze gebruiksvriendelijkheid combineren we met een goed design voor het beste eindresultaat!