Bovenaan in Google met een pakkende advertentie

SEA (Search Engine Advertising) is het betaald reclame maken voor jouw producten of diensten in Google. We zorgen ervoor dat je goed gevonden wordt op de zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf! SEA is een perfect middel voor het vergroten van je vindbaarheid!

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Diensten:*
Naam*
Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaar de voordelen

ROI

Werken naar de juiste ROI voor elke aanvraag

Korte termijn

Sta direct bovenaan in zoekmachines

Remarketing

Toon nogmaals jouw boodschap aan websitebezoekers

Advertenties

Zowel tekst-, beeld- als videobanners zijn mogelijk

Budget

Bepaal zelf de advertentiekosten die je wilt spenderen

Targeting

Target op regio’s, talen of apparaten

Meer over SEA

SEA is één van de snelste manieren om meer verkeer naar je website te krijgen. Bij Webmyday zorgen we niet alleen dat je advertentie klaar is om te vlammen, we kijken ook naar de achterliggende pagina. Waar komen de bezoekers op als ze op de advertentie hebben geklikt en is dat marketingtechnisch sterk? We pakken het totaalpakket aan om te zorgen voor de best mogelijke resultaten! We zijn veel actief in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht. Maar ook daarbuiten staan we voor je klaar!

Hart voor sea

Hoe wij het doen

Als we voor je aan de slag gaan, kijken we eerst naar de meest effectieve vorm van adverteren voor jouw doelgroep. Binnen Google kan er op verschillende manieren geadverteerd worden. De bekendste is de tekst advertentie, maar Google shopping, Google Display of Youtube kunnen een betere match zijn met jouw doelgroep. Dit zoeken we voor je uit! We vertellen je graag nog veel meer over de mogelijkheden!