In juni beginnen dan eindelijk de werkzaamheden aan onze tuin! De Biesbosch Gijsbers Groep is maandag 3 juni gestart. In dit blog houden we jullie graag op de hoogte van de voortgang!

Een nieuwe ingang

De ingang van het pand bevond zich net na de bocht aan de Venuslaan. Erg onoverzichtelijk, vooral als de begroeiing hoog staat en je niet goed kunt zien of er verkeer aan komt. Om deze reden wordt de ingang verplaatst. De Gemeente Dordrecht heeft de voorbereidende werkzaamheden verricht zodat de Biesbosch Gijsbers Groep het verder kan afmaken.

Leeghalen en snoeien van het terrein

Zoals aangegeven zijn de hoveniers op 3 juni gestart. Op deze maandag zijn ze begonnen met het snoeien aan de zijkant en achterzijde van het pand. Met de grote machines die mee zijn naar het project is dit in een mum van tijd voor elkaar. Via de glazen pui kunnen onze collega’s van Online Marketing meekijken tijdens hun werkzaamheden. Natuurlijk wordt er tussendoor ook even gezwaaid. ­čśë

Elektra en bestrating

Wat werken de hoveniers hard! Binnen ├ę├ęn week is er ontzettend veel veranderd. Als eerst zijn alle kabels getrokken en is duidelijk gemaakt hoe de elektra moet gaan lopen. Vervolgens is de elektra ingegraven en is het geheel vlak gemaakt; klaar om te worden bestraat. De eerste tegels zijn gelegd! We vinden het heel tof om te ontdekken hoe de tuin er in werkelijkheid uit komt te zien.

De tuin krijgt vorm!

We volgen de werkzaamheden van De Biesbosch Gijsbers Groep op de voet. Als we op maandag 17 juni het terrein op stappen, zien we ongelofelijk veel verandering. De tuin krijgt vorm! We zien nu goed waar de parkeervakken komen, de plantenbakken en beplantingsvakken zijn geplaatst en ook ligt er al een strook grind langs het pand. Goed om te benoemen is dat het grind helpt bij het afvoeren van het hemelwater bij regenval. Voorheen moesten we ons een weg banen tussen de gaten, maar dat is gelukkig verleden tijd.

Gerelateerde berichten