Ongeveer 6 jaar geleden is de samenwerking met Allgroen gestart. Vandaag de dag zit onze collega Laura wekelijks bij Allgroen op locatie om daar de verschillende marketing werkzaamheden uit te voeren. We vertellen je graag meer over wat dit precies inhoudt!

Een blik op de samenwerking

Omdat één van onze oud-collega’s al bij Allgroen op locatie werkte toen de samenwerking begon, is er vanaf het begin een sterke relatie geweest tussen Allgroen en Webmyday. Het locatiewerk is een unieke vorm van werken omdat het vele voordelen met zich meebrengt. Er is wekelijks een expert binnen het bedrijf aanwezig die alles meekrijgt en daardoor overal snel achteraan kan gaan. Daarnaast kunnen ideeën in een rap tempo worden gedeeld en uitgewerkt. Tot slot kan er direct geschakeld worden. Online groei is door deze voordelen snel zichtbaar.

Sinds 2 jaar is onze collega Laura nauw verbonden aan Allgroen. Samen met Floor (Planner bij Allgroen) wordt besproken waar het bedrijf jaarlijks in grote lijnen wil staan, zodat Laura dit vervolgens kan vertalen naar kleinere behapbare actiepunten. De werkzaamheden variëren hierdoor enorm. Van het schrijven van blogberichten tot het optimaliseren van de website, het schieten van content voor de social media kanalen en het schrijven van een uitgebreid plan om de zoekresultaten op een bepaalde dienst te vergroten. Floor zegt het volgende over de samenwerking: “Het fijne aan Laura op locatie is dat er direct overleg kan plaatsvinden. Zij vertaalt onze dienstverlening op een juiste manier naar de doelgroep die wij willen bereiken door haar kennis in online marketing. Daarnaast is het ook erg gezellig!”

Een ochtend mee op locatie

In de onderstaande video neemt Laura je mee in een ochtend bij Allgroen op locatie!

Wij zijn joúw online marketing partij!

Wil je graag meer weten over over onze dienstverlening? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.
Onze specialisten helpen je graag verder!

Gerelateerde berichten