Een beveiligde online omgeving

Een beveiligde omgeving met oneindige mogelijkheden volledig aan te passen naar jouw wensen. Dat is wat wij bieden wanneer je bij ons een intranet aanvraagt. Een intranet biedt jouw bedrijf een beschermde online omgeving waar informatie afgeschermd bekeken kan worden. Een intranet is enkel toegankelijk voor mensen binnen jouw bedrijf met hun eigen inlog.

Offerte aanvragen

Ervaar de voordelen

Responsive

Geniet van een schaalbaar design voor mobiel, tablet en desktop

Gebruiksvriendelijk CMS

Inclusief thema én online handleidingen

Beveiliging

Compleet met een onderhoudspakket vanaf €35 p/m

Altijd een back-up

Elke dag maken wij back-ups van jouw website

Afgeschermd

Niet te benaderen door onbevoegden

Bestandsbeheer

Documenten en afbeeldingen altijd toegankelijk en veilig

Meer over intranet

Het kan binnen een bedrijf een uitkomst bieden om een eigen beveiligde online omgeving te hebben. Enkel de medewerkers binnen jouw bedrijf kunnen bij dit intranet middels een wachtwoord. Zo kun je op een veilige manier informatie opslaan en delen met collega’s. Een intranet kan voor nog veel meer verschillende doeleinden gebruikt worden. Mocht je hier vragen over hebben, beantwoorden we deze graag.

Hart voor websites

Hoe wij het doen

Wanneer we voor je aan de slag gaan en een intranet voor je gaan bouwen, houden we volledig rekening met jouw wensen en de behoeften van het bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos, daarom denken we graag met je mee. Uiteraard leveren we dit intranet volledig in huisstijl op.