Klantrelatie Lésec beveiliging zorgt voor een veilige werkomgeving door middel van camera’s en alarmsystemen.

De samenwerking voor een veilige omgeving

Lésec beveiliging is al geruime tijd een prettige klantrelatie. Maandelijks voeren wij verschillende marketingwerkzaamheden uit voor het bedrijf. Voor ons nieuwe kantoor is een goede beveiliging van groot belang. Door de langdurige en goede relatie is de keuze op Lésec gevallen om alles te regelen voor onze beveiliging.

Om het nieuwe kantoor goed te beveiligen, is goede beveiliging van groot belang. Door de ervaring van Lésec op het gebied van bedrijven voorzien van goede beveiliging was de keuze snel gemaakt. Met de ervaring was het dan ook geen lastige case voor het bedrijf. Wel was het door de klantrelatie een leuke case om aan te werken. ‘Je bent toch benieuwd hoe het eindresultaat eruit komt te zien.’ vertelt Jan van Lésec beveiliging.

Het advies

Om een pand te beveiligen zijn er verschillende mogelijkheden. Het plan is dan ook volledig opgesteld door Lésec en is kortgesloten met de elektricien. Binnen de beveiliging zijn er verschillende risicoklassen, deze worden opgesteld door het ministerie. Aan de hand van deze risico’s wordt bepaald wat de mogelijkheden zijn.

Doordat iedereen zijn laptop meeneemt naar huis aan het einde van de dag, vielen wij binnen risicoklasse 2. Dit zorgde ervoor dat alle beveiliging draadloos gemaakt kon worden. Het alarmsysteem dat wij hebben, kunnen we besturen via onze mobiele telefoons. Daarnaast kunnen we te allen tijde meekijken op de liveverbinding van onze camera’s. Mocht er dus gevaar dreigen, kunnen we van een afstand meekijken. Daarnaast kijkt Lésec ook mee bij een opmerkelijke melding vanuit de meldkamer. Door proactief te reageren op een alarm, kunnen ze altijd van dienst zijn in iedere situatie.

Verplichtingen voor beveiliging

Wanneer je ervoor kiest om het pand goed te beveiligen, zijn er een aantal verplichtingen waar rekening mee gehouden moet worden. Een hiervan is de verzekering. ‘Een verzekering heeft verschillende eisen waar je als bedrijf aan moet voldoen. Aan de hand hiervan bieden wij verschillende contracten aan waardoor je goed beveiligd bent.’ Laat Jan weten.

Daarnaast werkt Lésec op een manier waardoor problemen binnen 24 uur worden opgelost. Jaarlijks doen ze een controle- en onderhoudsbeurt voor al het apparatuur dat is aangelegd. Tijdens deze beurt worden ook alle batterijen vervangen. Hierdoor voorkom je dat verschillende batterijen op verschillende momenten leeg zijn. Dit verhoogt de efficiëntie van de werkzaamheden.

De realisatie en oplevering

‘Het was fijn dat het project soepel en volgens verwachting verliep’ vertelt Jan. Door de korte lijnen was het goed mogelijk om bij te sturen wanneer dit nodig was. ‘Voor het project was het noodzakelijk dat de internetverbinding het al deed. Helaas duurde deze wat langer dan verwacht, waardoor de planning geschoven moest worden. Gelukkig heeft dit geen problemen opgeleverd voor de rest van de werkzaamheden.’ Aldus Jan.

Al met al kunnen we vanuit beide partijen terug kijken op een prachtige samenwerking. In de toekomst kunnen wij beveiligd blijven werken op de Venuslaan!

‘Het pand is prachtig geworden. Wij zijn trots dat wij hebben mogen bijdragen aan het eindresultaat.’

Wij zijn joúw online marketing partij!

Wil je graag meer weten over over onze dienstverlening? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.
Onze specialisten helpen je graag verder!

Gerelateerde berichten