ISO, Internationale Organisatie voor Standaardisatie. Sinds enige tijd zijn wij bezig met het implementeren van ISO binnen Webmyday. Inmiddels zijn wij gecertificeerd voor twee normen, namelijk 9001 en 27001. 

De normeringen

Allereerst is het doel om een certificering te halen voor norm ISO 9001. Deze norm staat voor het waarborgen en bewaken van kwaliteit. Hoe zorgen we ervoor dat alle processen die we doorlopen altijd kunnen blijven doorlopen? Denk hierbij aan het waarborgen van kennis. Bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat meerdere medewerkers specifieke functies kunnen uitvoeren. Zo kunnen de processen bij ziekte gewoon doorlopen en kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten hier niks van merken.

De tweede norm die we willen gaan behalen, is ISO 27001. Voor een online marketing bureau is dit een hele belangrijke. Bij ons draait alles namelijk om data. Het beveiligen van deze data heeft voor ons de grootste prioriteit. De informatiebeveiliging van onszelf en van onze klanten moet op orde zijn. Zo kunnen we datalekken voorkomen. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, hebben we daar sterke protocollen voor. Op deze manier weten we dat we altijd op de juiste manier acteren en kunnen we continuïteit garanderen.

Onze certificaten

Met trots kunnen we delen dat Webmyday de ISO 9001- en ISO 27001-certificeringen heeft behaald. Deze prestatie is het bewijs van ons streven naar excellentie in kwaliteit en informatiebeveiliging.

Met deze certificeringen willen we het vertrouwen van onze klanten vergroten en laten zien dat we er alles aan doen om aan hun behoeften te voldoen en hun gegevens veilig te houden. Met de ISO 9001- en ISO 27001-certificeringen als aanvulling op onze werkwijze, kijken we ernaar uit om onze diensten verder te verbeteren en onze klanten nog beter van dienst te zijn!

Bekijk onze certificaten: 

Jolijn Bol
Office Manager

Kom je er zelf niet uit of heb je nog vragen?

Wil je graag meer weten over over dit onderwerp? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.
Onze specialisten helpen je graag verder!

Gerelateerde berichten