Klantrelaties Sani-Dump en Küchen-Dump zorgen voor een prachtige keuken en stijlvolle toiletten, volledig passend in de stijl van het interieur.

Een stijlvolle inrichting van de keuken en de toiletten

In het nieuwe kantoor hebben we samen met onze klanten Sani-Dump en Küchen-Dump de keuzes gemaakt voor de toiletten en de keuken. De keuken is een belangrijke plek voor ons. Iedere dag lunchen we hier gezamenlijk, daarnaast halen we hier ook maar wat graag onze favoriete drankjes op voor kantoor. De keuken in ons nieuwe pand was dan ook een belangrijk onderwerp. Benieuwd naar de keuzes voor de toiletten en de keuken? Lees gauw verder.

Keuken WMD
Keuken WMD

De stijl van de keuken

De keuken is volledig in stijl met de rest van het pand. Wanneer je binnenkomt verwonder je je over het huiselijke gevoel. Door de verschillende keuzes van het interieur is een statische kantoorsfeer niet aan de orde. De verlichting is in deze ruimte ook warm ingesteld, zodat iedereen zich even ergens anders waant buiten de kantoorruimtes.

Waar eerst de keuze viel op een zwarte keuken met zwart marmer en donker hout, is op advies van de stijladviseurs van Küchen-Dump toch gekozen om het marmer te laten vallen. Het resultaat hiervan is een prachtige, rustige keuken die perfect past in het hele plaatje van het interieur. Het tijdloze van het hout,  samen met de warme tint, gaf hierbij ook de doorslag,

Met een groot kookeiland aangevuld door een lange eettafel hebben we een heerlijke plek om iedere dag samen te lunchen. Er is namelijk plek voor 10 man aan de pauzetafel! Hierdoor kunnen we makkelijk in 2 shifts lunchen waardoor iedereen rond het middaguur kan eten.

De keuzes voor het apparatuur

Om de grootte van het team zijn er bewuste keuzes gemaakt voor het apparatuur in de keuken. Zo hebben we bijvoorbeeld twee koelkasten en twee vriezers. Hierdoor is er voldoende plek voor alle etenswaren voor de lunch. Voor de theeleuten hebben we een 5-in-1 kraan geplaatst. Deze kraan beschikt over een functie voor kokend water, ijskoud water en spa rood. Daarnaast zitten er natuurlijk de normale koud en warm water functies op zoals op elke andere kraan.

Verder is onze keuken voorzien van een vaatwasser, een combioven en een inductiekookplaat met afzuiger. Voor het zicht is er gekozen om de afzuiger in de kookplaat te verwerken, waardoor deze perfect past in het kookeiland. Daarnaast is er een wijnkoeler aanwezig. Hier is er meer dan voldoende ruimte voor onze favoriete drankjes voor de vrijdagmiddag 😉

Keuken WMD
Keuken WMD

De toiletten

Naast de keuken hebben we ook hulp gehad bij het inrichten van de toiletruimtes. In het pand zijn op twee verdiepingen toiletruimtes. Door meerdere toiletten te plaatsen hebben we nu meer dan voldoende mogelijkheden. Om zaken als toiletpapier en andere toiletspullen op te bergen, is er gedacht aan voldoende opbergruimte. De zwarte badkamermeubels passen goed bij alle zwarte kozijnen en deuren.
De zandkleurige tegels matchen juist weer met de beige kleurige muren. Samen sluit dit dus perfect aan op de totale beleving van het gehele pand.

Andere helpende partijen

Naast de hulp van de stijladviseurs van Sani-Dump en Küchen-Dump hebben we hulp gehad van verschillende partijen. Het leidingwerk voor de keuken en de toiletten is aangelegd door Van Dijk installaties. Zo hebben zij ook de boilers voor de kranen aangelegd. Het plaatsen van de keuken hebben we overgelaten aan de vakmannen van Bakker Montage.

Nu we de eerste maanden in het pand hebben mogen werken, merken we dat alles zoals we het voor ogen hadden perfect samenkomt. De keuken is een heerlijke plek waar we iedere dag zitten.

Wij zijn joúw online marketing partij!

Wil je graag meer weten over over onze dienstverlening? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.
Onze specialisten helpen je graag verder!

Gerelateerde berichten