Hallo allemaal, ik zal mijzelf even kort voorstellen.

Ik ben Vincent Francke, 24 jaar en woonachtig in Ridderkerk.

Op dit moment ben ik in de afrondende fase van mijn studie Ondernemerschap & Retail Management aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens voorgaande studiejaren ben ik erachter gekomen dat online marketing mij erg interesseert en ik heb in mijn derdejaars stage al enige ervaring hierin op kunnen doen. Inmiddels weet ik dus al het enige over SEO en SEA, maar ik wil mij graag nog meer verdiepen hierin om meer succesvolle campagnes op te zetten.

Ik verwacht mijzelf bij Webmyday verder te ontwikkelen én voor de zomer van 2020 mijn diploma te behalen. Ik hoop dat ik jullie een goed beeld van mijzelf heb gegeven en wellicht dat we elkaar nog eens spreken!

Vincent

Gerelateerde berichten