Hoi !

Wat leuk dat je meer over mij te weten wilt komen! Ook ik mag mijzelf als nieuw teammember van Webmyday even voorstellen.

Mijn naam is Angela Sterk, 25 jaar en ik ben sinds februari fulltime werkzaam als Office Assistant. Van maandag tot en met vrijdag zal ik mij voornamelijk bezig houden met de administratie, het op orde houden van het kantoor en in de toekomst als duizendpoot bijspringen waar nodig.

Na alweer ruim een maand werkzaam te zijn in Dordrecht heb ik het al ontzettend naar mijn zin. Een fijne, gemoedelijke sfeer en gezellige hardwerkende collega’s zijn de ingrediënten voor een goede werksfeer. Ik heb onwijs veel zin om mijn horizon te verbreden in een nieuwe omgeving! Ik voel mij als energieke duizendpoot dan ook geheel op mijn plaats binnen Webmyday.

Groetjes Angela.

Gerelateerde berichten