Hallo allemaal! Ik ben nieuw binnen het team van Webmyday en daar wil ik graag wat meer over vertellen!

Mijn naam is Anne Fleur Plaisier, ik ben 21 jaar en kom uit Hendrik-Ido-Ambacht. Inmiddels ben ik alweer meer dan een maand in dienst bij Webmyday. Voor nu ben ik op dinsdag en woensdag aan het werk op kantoor, maar vanaf februari ga ik hier afstuderen en ben ik van maandag t/m donderdag te vinden in Dordrecht.

Op dit moment ben ik 4e jaars student van de opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement aan de Hogeschool Rotterdam. Dit is een vrij brede opleiding die vooral gericht is op ondernemen, maar er is ook een mogelijkheid om andere richtingen op te gaan. De laatste jaren ben ik er achter gekomen dat de marketingkant mij het meest aanspreekt. Daarom ben ik mij meer gaan verdiepen in deze functie en zit ik nu bij Webmyday als online marketeer!

In mei 2019 hoop ik af te studeren en wil ik graag blijven werken in deze branche. Nu weten jullie wat meer over mij, en wat ik doe bij Webmyday. Wie weet komen we elkaar nog wel eens tegen!

Gerelateerde berichten