Chaletbouw op maat
Le Barrage

Logimedical

Leadgenerator

Een Leadgenerator website is door Webmyday ontwikkeld voor organisaties die hun website puur als leadgenerator willen laten dienen. Denk bijvoorbeeld aan webshops. Net als bij een marketing website is de website zoekmachinevriendelijk, en voorzien van koppelingen met Google Analytics en Social media.

Product specifieke offerte

Logimedical draagt zorg voor de verkoop van medicijndistributie, behandelwagens, zorgwerkplekken. Je kunt dan ook direct een offerte aanvragen per product via de webshop.

Check!

  • Duidelijke scheiding productcategorieën

  • Gepersonaliseerde productweergave

  • Klantenservice overzicht

Leadgenerator USP's

Leadgenerator websites zijn altijd zoekmachinevriendelijk opgebouwd. Daarnaast worden er koppelingen gelegd met Google Analytics en Social media. Goed om te benoemen is dat we goed nadenken over het plaatsen van Call-To-Actions, die leiden naar het offerte formulier. Tot slot voorzien wij de website indien gewenst ook van gated content.

Rustig kleurpallet

De combinatie van de rustige kleuren, beeldmateriaal en duidelijke navigatie helpt de bezoeker een weg te vinden door de website heen.

Responsive

Een offerte aanvragen bij Logimedical kan niet alleen via desktop, maar ook gemakkelijk via telefoon en tablet. Op alle apparaten is de webshop prima bereikbaar!

Jouw webshop in de maak

Lees meer over de mogelijkheden voor het laten maken van webshops!

Gerelateerde projecten