Il Mercato
Beroepsfederatie RADI

Ron’s Bloemensjop

Marketing

De Marketing websites van Webmyday geven jouw organisatie een professionele uitstraling. Of je nu behoefte hebt aan nieuwe afspraken, webshop bestellingen of het schrijven van blogberichten? Het kan allemaal!

Zakelijke omgeving klanten

Voor Ron’s Bloemensjop hebben wij een zakelijke omgeving gerealiseerd. Ideaal voor de zakelijke kant van de bloemenmarkt. Via een koppeling met de orderregistratie kunnen de medewerkers op een eenvoudig wijze hun orders bijhouden.

Check!

  • Webshopkoppeling

  • Visuele slider

  • Portfolio

Marketing USP's

Een Marketing website bevat call-to-actions op de belangrijkste plekken vinnen de website. Er worden +/10 pagina’s aangemaakt die volledig zoekmachine vriendelijk zijn. Daarnaast wordt er en blogmodule gerealiseerd.

Blogmodule

Binnen de webshop is er een blogmodule toegevoegd. Hier worden teksten geschreven over de nieuwste trends, maar ook worden tips & tricks gegeven. Blogberichten schrijven hebben een goede invloed op de vindbaarheid van je website! Webmyday zorgt er altijd voor dat jouw site zoekmachine vriendelijk is.

Mobiele weergave

Webshops moeten niet allen goed bereikbaar zijn via desktops, maar ook via mobiel en tablet. Jouw website is altijd verzekerd van optimale responsiveness op diverse apparaten.

Jouw webshop in de maak

Lees meer over de mogelijkheden voor het laten maken van webshops!

Gerelateerde projecten