Ruplex
Lésec Beveiliging B.V. Lésec Telecom B.V.

Virtual Office Dordrecht

Leadgenerator

Een Leadgenerator website is door Webmyday ontwikkeld voor organisaties die hun website puur als leadgenerator willen laten dienen. Denk bijvoorbeeld aan webshops. Net als bij een marketing website is de website zoekmachinevriendelijk, en voorzien van koppelingen met Google Analytics en Social media.

Shop

De diensten zijn gerealiseerd in een webshop, waardoor de bezoeker direct via de website de ruimte kan huren of een abonnement kan afsluiten. Dit alles staat in verbinding met de bankrekening van de klant waardoor bezoekers gemakkelijk met iDeal kunnen betalen.

Check!

  • Frisse uitstraling

  • Website in lijn met Google Ads campagnes

  • Meertaligheid

Leadgenerator USP's

Leadgenerator websites zijn altijd zoekmachinevriendelijk opgebouwd. Daarnaast worden er koppelingen gelegd met Google Analytics en Social media. Goed om te benoemen is dat we goed nadenken over het plaatsen van Call-To-Actions, die leiden naar het offerte formulier. Tot slot voorzien wij de website indien gewenst ook van gated content.

Doormeten acties

De website ligt in lijn met de Google Ads campagnes & via Google Analytics worden dan ook direct alle doelen doorgemeten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de geboekte ruimten.

Voor ieder apparaat

Google kijkt erg streng naar de mate van responsiveness. Dit houdt in dat de website op ieder apparaat goed bereikbaar moet zijn. Webmyday zorgt er altijd voor dat dit zo is, zonder dat hier aparte mobiele websites voor gemaakt hoeven te worden.

Jouw webshop in de maak

Lees meer over de mogelijkheden voor het laten maken van webshops!

Gerelateerde projecten