Fybe FinanceFYBE Finance
Reppel KoeriersReppel Koeriers B.V.

Circles trouwringen

Webshop

Wanneer wij een webshop maken, zorgen we dat deze zo is ingesteld dat de bezoeker de beste ervaring heeft tijdens het bestellen van de product of dienst. Een goede gebruikerservaring is één van de belangrijkste redenen dat een klant terugkomt. We zorgen dat alles aan de achterkant goed is ingesteld! Hierbij kijken we altijd naar de intentie van de klant; hoe wil hij/zij het proces doorlopen? We duiken echt in jouw doelgroep! Vanzelfsprekend zijn alle aankopen door te meten in Google Analytics om te blijven optimaliseren.

Catalogus

Bij Circles Trouwringen kun je direct in de catalogus duiken van de mooiste verlovings- en trouwringen. De webshop dient in dit geval als inspiratie omgeving waarin je jouw perfecte ring kunt vinden. Wanneer een klant meer informatie wil over een specifieke ring, kan dat direct bij het desbetreffende product!

website portfolio webmyday

Check!

  • Ontwerp je eigen ring in de configurator

  • Persoonlijke aanbevelingen onder ieder product

  • Overzichtelijke categoriëen

Online assortiment

De Webshops van Webmyday zijn altijd zoekmachinevriendelijk en kunnen in de toekomst gekoppeld worden aan Google- en Facebook Shopping. Zo kun je op ieder kanaal jouw producten verkopen en blijven uitbreiden!

Voorgestelde producten

Als je winkebezoeker nog in de oriënterende fase is, dan is het heel fijn om soortgelijke producten te tonen. Zo blijft de bezoeker geïnteresseerd!

Respsonsive

Om het voor de bezoeker makkelijk te maken, blijft de experience op desktop en mobiel altijd hetzelfde. Geen onlogische aparte mobiele webshop dus!

Jouw webshop in de maak

Lees meer over de mogelijkheden en ontdek wat we voor jouw business kunnen betekenen. Een webshop is een uitstekende manier om je zichtbaarheid en omzet te vergroten! We vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen!

Gerelateerde projecten