Timmerfabriek Gebrs Bos B.V.
Nupha Capsules

Mitra De Nieuwe Bourgondiër

Webshop

Wanneer wij een webshop maken, zorgen we dat deze zo is ingesteld dat de winkelende bezoeker de beste ervaring heeft tijdens het bestellen van zijn of haar product of dienst. Een goede gebruikerservaring is één van de belangrijkste redenen dan een klant terugkomt. We zorgen dat alles aan de achterkant goed is ingesteld!  Hierbij kijken we altijd naar de intentie van de klant; hoe wil hij/zij het proces doorlopen? We duiken echt in jouw doelgroep! Vanzelfsprekend zijn alle aankopen door te meten in Google Analytics om te blijven optimaliseren.

Huisstijl organisatie

Mitra De Nieuwe Bourgondiër is onderdeel van de drankspeciaalzaak Mitra. Het is dus belangrijk dat hierbij de huisstijl van de hoofdorganisatie terugkomt, maar deze mag wel een eigen touch krijgen! Het kleurpallet van Mitra is gecombineerd met een klassiek- maar aansprekend lettertype en foto’s van de winkel en het proeflokaal!

Check!

  • Producten in shop makkelijk te bestellen

  • Persoonlijke aanbevelingen onder ieder product

  • Duidelijke productcategoriëen

Online assortiment

De Webshops van Webmyday zijn altijd zoekmachinevriendelijk en kunnen in de toekomst gekoppeld worden aan Google- en Facebook Shopping. Zo kun je op ieder kanaal jouw producten verkopen en blijven uitbreiden!

Productafbeeldingen

Mitra De Nieuwe Bourgondiër heeft zelf unieke productafbeeldingen geschoten. Deze zijn verwerkt in de webshop!

Mobiele experience

Via mobiel en desktop altijd dezelfde fijne ervaring. Webmyday zorgt ervoor dat je ook via de mobiele webshop het volledige aankoopproces kan uitvoeren!

Jouw webshop in de maak

Lees meer over de mogelijkheden en ontdek wat we voor jouw business kunnen betekenen. Een webshop is een uitstekende manier om je zichtbaarheid en omzet te vergroten! We vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen!

Gerelateerde projecten