Al een aantal jaar hebben wij een innige samenwerking met ParaDIGMA Groep. Onze webbouwers hebben websites van verschillende labels van de organisatie gebouwd. Daarnaast is ons online marketingteam dagelijks druk bezig met online campagnes en SEO-werkzaamheden.

Online marketing

We zijn ooit begonnen voor één van de labels van de ParaDIGMA Groep met het opzetten en beheren van Google Ads campagnes. Nadat deze succesvol waren opgezet, zijn we ook aan de slag gegaan met de organische vindbaarheid. Door de resultaten en de fijne samenwerking hebben we de afgelopen jaren ook Google Ads campagnes voor de andere labels opgezet. Daarnaast zijn we aan de slag gegaan met een passende contentstrategie voor alle labels die aansluit bij de verschillende doelgroepen. Hierin hebben we een samenwerking opgezet met het marketingteam van ParaDIGMA Groep, zodat er effectief kan worden samengewerkt om de online doelstellingen te bereiken!

Onlangs hebben we voor een deel van de labels een succesvolle SEO-migratie uitgedacht en doorgevoerd, zodat we met elkaar met de nieuwe websites direct een goede start kunnen maken. Ook hebben we een training op maat verzorgd op het gebied van Google Analytics 4, waardoor het hele marketingteam de nieuwe interface begrijpt en we met elkaar de resultaten kunnen doornemen.

Websitebouw én -design

Voor de ParaDIGMA Groep ligt de lat hoog qua website uitstraling. Daarom hebben we ons proces aangepast om tot het gewenste resultaat te komen, waarbij we eerst een werkend websitedesign maken voordat we aan de websitebouw beginnen. Een goede samenwerking tussen de ontwerpers en ontwikkelaars is in het begin van het ontwerp essentieel. Het begint allemaal met het ontwerpproces. Hierbij creëren de ontwerpers een concept dat de gewenste visuele uitstraling van de website weergeeft. We schakelen in deze fase veel met de Marketing afdeling van de ParaDIGMA Groep. De ontwerpers moeten namelijk wel rekening houden met de technische beperkingen van bepaalde styling keuzes. Daarna moeten onze websitebouwers op hun beurt zorgen dat het ontwerp op de juiste manier wordt gemaakt. Het resultaat hiervan is te zien in alle websites die we voor de ParaDIGMA Groep gecreëerd hebben. Het zijn websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk voor alle gebruikers.

Naast het creëren van de websites beheren we deze ook binnen de samenwerking. We onderhouden de websites met een onderhoudspakket, waarmee we ze beveiligen, updaten, back-uppen en monitoren. Ook denken we mee met nieuwe functionaliteiten, waar we onder andere een intranet hebben opgezet voor de Facility managers. Benieuwd welke toffe websites wij hebben gemaakt? Klik op de onderstaande labels om ze te bekijken!

Paradigma Groep. Lees meer over de bouw van de website van de ParaDIGMA Groep in ons portolfio bericht
Paradigma Groep België
Anders Denken
Outplacement Opmaat
Puls. Lees meer over de bouw van de website van Puls in ons portolfio bericht
Sazyes

Gerelateerde berichten