Webmyday in het nieuws! Vandaag staan we, met een prachtig artikel over ons nieuwe pand aan de Venuslaan, in het Algemeen Dagblad!

Webmyday betrekt het oudste huis in Sterrenburg

In 2023 zullen wij ons kantoor vestigen aan de Venuslaan in Sterrenburg. Met ons jonge team gaan we verhuizen en zullen we onze diensten gaan aanbieden vanaf een locatie die net zo inspirerend is als onze klanten! Het is tijd voor een bijzondere volgende stap en daar zijn we enorm trots op!

Menno, Ronald en Wessel werken sinds 2016 samen aan de groei van Webmyday. Dagelijks helpen we onze klanten met online zichtbaar worden en blijven. Op dit moment werken we vanuit de Venuslaan in Sterrenburg. Vanuit hier worden meer dan 300 verschillende klanten dagelijks geholpen. Ons klantenbestand is ontzettend gevarieerd en zorgt ervoor dat we ervaring hebben in ontzettend veel branches!

,,Eén tot drie nieuwe mensen erbij per jaar is het beste voor ons’’, meent Menno. ,,Dan worden medewerkers goed ‘opgenomen’ in de groep en in onze visie van het bedrijf’’,  verduidelijkt Wessel.

Venuslaan 1

Vorig jaar besloten we op zoek te gaan naar een nieuwe locatie. De uitstraling van het nieuwe pand moet passen bij de kwaliteit die wordt geleverd en zo ging onze zoektocht van start. De doorslag? De betoverende uitstraling en goede bereikbaarheid!

Ronald: ,,We hebben veel over bedrijventerreinen in Dordrecht gereden, maar het was niet de sfeer die we zochten.’’

Het nieuwe kantoorpand heeft ontzettend veel oude karakteristieke elementen. Denk aan het torentje, maar ook de prachtige zolder met houten balken waar ons webdesign-team zich zal vestigen.

,,Mijn moeder, nu 64, is hier toen ze klein was nog op een kinderfeestje uitgenodigd’’, vertelt Menno. 

De verbouwing

Sinds november 2022 zijn de werkzaamheden bezig, waarvan het sloopwerk nu klaar is. Rond eind april zal de renovatie en verduurzaming afgerond zijn. Op de begane grond, inclusief aanbouw van 65m2, vinden de Online Marketeers straks hun werkplekken. Daarnaast zal er ook een fotostudio en flexruimte gerealiseerd worden. Beide ruimtes zijn geschikt voor de verhuur waardoor we nog meer in contact komen met mensen die ook een passie hebben voor ons vak. In het woonhuis is alle ruimte voor de kantine en vergaderruimtes.

Het pand wordt volledig verduurzaamd. De vloer, wanden en het dak worden geïsoleerd. Daarnaast zal een warmtepomp het volledige pand voorzien van elektrische warmte.

Niet alleen het pand wordt onder handen genomen; ook de tuin wordt gerenoveerd. Dit gebeurt in samenwerking met Allgroen B.V., ook klant van Webmyday. Wessel ziet het al voor zich: ,,We kunnen als we willen ook buiten in de tuin gaan werken. En een barbecue is hier ook makkelijk te organiseren. Doen we de vrijdagmiddagborrel gewoon buiten. Met winkelcentrum Sterrenburg op wandelafstand zijn de spullen daarvoor ook een stuk makkelijker te halen dan vanaf ons huidige kantoor.’’

Benieuwd naar het artikel van het Algemeen Dagbad?

Wij zijn joúw online marketing partij!

Wil je graag meer weten over over onze dienstverlening? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.
Onze specialisten helpen je graag verder!

Het artikel

Klik op de afbeelding om het artikel te vergroten.

Gerelateerde berichten