MuddebouwMuddebouw
JD-Dakbedekkingen

paraDIGMA Groep

Marketing

Of je nu behoefte hebt aan nieuwe afspraken, webshop bestellingen of het schrijven van blogberichten. Met onze Marketing websites is dat allemaal mogelijk. We zorgen voor een blog volledig in jouw huisstijl en zorgen dat conversies gedaan worden door goed naar de structuur en call-to-actions te kijken!

Vacatures

Voor de website van paraDIGMA kun je gemakkelijk filteren op regio, vakgebied en labels! Dit maakt het voor de bezoeker makkelijk om zijn of haar droomjob te vinden!

Check!

  • Interactief

  • Filters

  • Zakelijke vormgeving

Zoekmachine vriendelijk

Binnen een Marketing website zorgen wij altijd dat de pagina’s volledig zoekmachine vriendelijk zijn. We denken met je mee en doen aanbevelingen, maar geven ook jou de ruimte om input te geven zodat er een sterke samenwerking ontstaat!

Designbepaling

Het design is in samenspraak met Paradigma gemaakt. Samen zijn we tot een sterk eindresultaat gekomen en daar zijn we trots op!

Slider

Om alle labels van Paradigma goed te kunnen tonen, is er een maatwerk slider toegevoegd aan de website. Hierin kan men op mobiel sliden tussen de verschillende labels. Op de laptop en desktop zijn alle labels direct zichtbaar in een grotere slider.

Jouw bedrijf vertalen naar een website?

Benieuw of een Marketing website aansluit bij jouw wensen? We vertellen het je graag!

Gerelateerde projecten