Wij zijn TROTS!

Als nieuwe hoofdsponsor van VV Papendrecht 2! Ondanks dat er nu geen wedstrijden gespeeld mogen worden, weten wij één ding zeker… Deze mannen lopen er volgend seizoen fantastisch bij en zullen de sterren van de hemel spelen in tenues en inloopkleding van Webmyday! The best part? We hebben ook nog een enorm reclamebord gesponsord! Zo worden de mannen zelfs in hun welverdiende 3e helft herinnerd aan hun nieuwe sponsor! Als volgend seizoen geen knallend succes wordt, weten wij het ook niet meer.

Benieuwd wat Webmyday voor u kan betekenen? Met onze jaren aan ervaring in online marketing, hebben wij dé ingrediënten in huis om uw bedrijf een echte boost te geven! Maar ook wanneer de website van uw bedrijf toe is aan vernieuwing, staan onze websitebouwers te popelen om voor u aan de slag te gaan. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Gerelateerde berichten