Nieuwe klanten vinden binnen de B2B markt kan soms een grote uitdaging zijn. Uit recent onderzoek blijkt zelfs dat sléchts 5% van de bezoekers op jouw website contact opneemt. Het overgrote deel verlaat jouw website dus zonder een actie uit te voeren. Hier liggen de kansen! Want uit ditzelfde onderzoek komt naar voren dat 40% van de bezoekers wel geïnteresseerd is jouw diensten of producten. Hoe kun je deze potentiële klanten nu bereiken als je geen contactgegevens hebt? Hier biedt Lead Gen Form dé uitkomst.

Wat zijn Lead Gen Forms?

Een lead Gen form is dé manier om nog meer leads te krijgen via jouw website. Het is een uitkomst voor bedrijven met veel zakelijke bezoekers. Lead generation software kan namelijk alle zakelijke bezoekers op jouw website herkennen en brengt je dagelijks nieuwe leads.

Het klinkt allemaal erg handig, maar hoe werkt dit nou precies? Wanneer een zakelijke bezoeker naar jouw website gaat, krijgt diegene een pop-up venster te zien. Deze pop-up herkent de bedrijfsnaam en het telefoonnummer van de zakelijke bezoeker en verwerkt deze zodat de stap om een contactverzoek achter te laten nog kleiner wordt.

Via de Lead Gen Forms van LeadInfo wordt het IP-adres van alle websitebezoekers aan een unieke database gekoppeld. Hierdoor kan jij alle relevante informatie van bedrijfsgegevens tot LinkedIn profielen en e-mailadressen in een overzichtelijk dashboard zien. De data binnen LeadInfo wordt verrijkt met informatie over het bezoekersgedrag en de interesses van de bezoekers op de website. Je kan dus precies zien welk bedrijf welke pagina’s bezocht heeft en via welk kanaal ze op de website gekomen zijn.

Hoe stel je een Lead Gen Form in?

Onze collega Ronald helpt jou graag bij het instellen van Lead Gen Forms op jouw website. Wij maken gebruik van de handige tool van LeadInfo. Samen met jou bepalen we hoe de pop-up op jouw website eruit komt te zien. Is deze zichtbaar op mobile devices? En aan wie is de pop-up gericht? U bepaalt het zelf! Zo kunnen wij voor u instellen welke gegevens automatisch voor de potentiële klant ingevuld kunnen worden zoals de bedrijfsnaam, het telefoonnummer of e-mailadres. Zodat de drempel voor potentiële klanten lager is om iets in te vullen. We kunnen ook zien uit welke omgeving het bedrijf komt, bijvoorbeeld Rotterdam. Voor vertrouwen kun je dan “We hebben goede herkenning in Rotterdam.” gebruiken in jouw tekst.

Webmyday regelt alles voor u zodat u zelf niets hoeft in te stellen. Alle gegevens worden voor u inzichtelijk via een dashboard. U krijgt ook toegang waardoor u zelf op elk gewenst moment kunt kijken welke bedrijven uw website bezocht hebben.

Heb je nog geen LeadInfo?

Dat is geen probleem! Nieuwe gebruikers krijgen namelijk een proefperiode van 14 dagen. In deze twee weken kun je alvast zien wat de mogelijkheden zijn. Dit gaat erg makkelijk en u heeft geen creditcard of andere betalingsgegevens nodig. Klinkt goed toch?

Lead Gen Forms zijn dus goed om in te zetten voor het verkrijgen van meer leads voor de B2B markt. Lijkt het jou ook wat? Laat het ons weten! Wij helpen je graag met het instellen van Lead Gen Forms op de website.

Ronald van der Veere
Online Marketeer

Kom je er zelf niet uit of heb je nog vragen?

Wil je graag meer weten over over dit onderwerp? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.
Onze specialisten helpen je graag verder!

Gerelateerde berichten