Hoi! Ik stel mijzelf even voor! Mijn naam is Laura Prins, 23 jaar en geboren en getogen in Dordrecht.

Op dit moment ben ik bezig met mijn laatste jaar HBO Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Naast mijn studentenleven vind ik het erg belangrijk om bezig te zijn met online marketing om ervaring op te doen. Online marketing is de kant die mij erg interesseert binnen het communicatie vakgebied en ik ben dan ook blij dat ik bij Webmyday deze ervaring op mag doen! Op dit moment houd ik mij op twee dagen in de week bezig met verschillende activiteiten rondom SEO, website optimalisatie en sociale media.

De drie woorden die mij goed omschrijven zijn vrolijk, enthousiast en leergierig. Ik ben van mening dat je leert door te doen, en probeer dan ook iedere uitdaging aan te gaan. Als echte Dordtse vind ik het fijn om voor een bureau te werken dat, net als ik, direct te werk gaat en daarbij de klant op de eerste plek zet.

Ik ben erg blij dat ik ook na mijn studie blijf werken voor Webmyday. Dankzij deze kans kan ik mijn kennis binnen online marketing vergroten en uitoefenen. Misschien zien wij elkaar binnenkort!

Gerelateerde berichten