Ook volgend schooljaar gaan er weer studenten van de opleiding Small Business en Retail Management van de Hogeschool Rotterdam aan de slag voor Webmyday. Vandaag zijn de filmpjes gemaakt waarin wij meer vertellen over wie wij zijn, wat we doen en waar we voor staan. Op deze manier kunnen de studenten aan de slag met verschillende projecten.

De samenwerking tussen Webmyday en Hogeschool Rotterdam is al een aantal jaar bezig. Sinds 2014 zijn wij projectbedrijf en stellen we ons bedrijf beschikbaar voor eerstejaars studenten. Daarnaast denken wij mee met het ontwikkelen van de opleiding door het geven van feedback over de kwaliteit van de opgeleverde opdrachten. Inmiddels zijn er al meerdere studenten tijdens hun studieperiode aan de slag gegaan bij Webmyday.

Nieuwe generatie

Doordat de nieuwe generatie “online” opgroeit, vinden wij het bij Webmyday belangrijk om in contact te staan met deze groep. Dankzij de samenwerking komen wij al vroeg in contact met deze studenten en kunnen we deze studenten direct een zakelijk podium bieden zodat zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen.

Naast stage- en afstudeertrajecten bieden wij ook mogelijkheden om direct bij ons te komen werken. Zo werkt Thomas naast zijn studie Informatica parttime bij ons. Op deze manier kan hij de theoretische kennis die hij op school opdoet, direct in de praktijk realiseren.

Kom stage lopen!

Wij zijn altijd op zoek naar studenten die bij ons een studieopdracht willen uitvoeren. Je komt hierbij in een jonge inspirerende omgeving terecht. Waarbij er voldoende ruimte is voor zelfontwikkeling én het uitvoeren van de opdracht voor je studie.

Ben je student en lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen of een afstudeertraject aan te gaan?  Dan zoeken wij jou!

Neem contact met ons op en vraag naar Ronald!

Gerelateerde berichten