GSN International
De Biesbosch Gijsbers Groep

Willaerts

Marketing

De Marketing websites van Webmyday geven jouw organisatie een professionele uitstraling. Of je nu behoefte hebt aan nieuwe afspraken, webshop bestellingen of het schrijven van blogberichten? Het kan allemaal!

Slider

Willaerts wilde graag een design waarbij de prachtige locatie aan het water meer naar voren kwam. Het restaurant is gelegen aan de rivier De Merwede. Dineren én tegelijk van een prachtig uitzicht genieten kan hier heel goed. In het webdesign hebben we daarom gekozen voor een grote slider met indrukwekkende foto’s.

Check!

  • Reserveringsmodule

  • Menu op prominente plek

  • Nieuwsmodule

Marketing USP's

Een Marketing website bevat call-to-actions op de belangrijkste plekken vinnen de website. Er worden +/10 pagina’s aangemaakt die volledig zoekmachine vriendelijk zijn. Daarnaast wordt er en blogmodule gerealiseerd.

Agenda

Binnen de website is ruimte gemaakt voor een agenda, waarin alle aankomende evenementen worde gedeeld. Je kunt dus online op de hoogte blijven van alle nieuwe evenementen die komen!

Via mobiel reserveren

Vanavond een hapje eten? Reserveer gemakkelijk via je telefoon of tablet een tafel. Vanzelfsprekend is de website via alle apparaten goed bereikbaar.

Jouw website in de maak

Lees meer over de mogelijkheden voor het laten maken van websites!

Gerelateerde projecten