Willaerts
Il Mercato

De Biesbosch Gijsbers Groep

Marketing

De Marketing websites van Webmyday geven jouw organisatie een professionele uitstraling. Of je nu behoefte hebt aan nieuwe afspraken, webshop bestellingen of het schrijven van blogberichten? Het kan allemaal!

Portfolio

Er is een blog module en project module ingebouwd, zodat nieuwe trends en projecten eenvoudig gedeeld kunnen worden. Tevens kunnen particulier snel een offerte op maat opvragen via de website.

Check!

  • Blogmodule

  • Uitgelichte projecten delen

  • Koppeling met social media accounts

Marketing USP's

Een Marketing website bevat call-to-actions op de belangrijkste plekken vinnen de website. Er worden +/10 pagina’s aangemaakt die volledig zoekmachine vriendelijk zijn. Daarnaast wordt er en blogmodule gerealiseerd.

Slider

Op verschillende pagina’s is een slider met effecten toegevoegd, om de aandacht te trekken van de bezoeker. Binnen deze slider staat ook een call-to-action; men kan direct contact opnemen.

Bereikbaarheid

Wist je dat steeds meer websites bezocht worden via mobiel en tablet? Webmyday zorgt voor optimale bereikbaarheid via alle apparaten, zonder dat hier een aparte omgeving voor gecreëerd hoeft te worden.

Jouw website in de maak

Lees meer over de mogelijkheden voor het laten maken van websites!

Gerelateerde projecten