Avedko
Willaerts

GSN International

Leadgenerator

Een Leadgenerator website is door Webmyday ontwikkeld voor organisaties die hun website puur als leadgenerator willen laten dienen. Denk bijvoorbeeld aan webshops. Net als bij een marketing website is de website zoekmachinevriendelijk, en voorzien van koppelingen met Google Analytics en Social media.

Meerdere bedrijven

GSN International is een verzamelwebsite van verschillende onderliggende labels. De werkzaamheden zijn gekoppeld aan deze labels, waardoor het duidelijk is met wie je contact moet opnemen.

Check!

  • Overzichtelijk

  • Duidelijk beeldmateriaal

  • Uitleg via video

Leadgenerator USP's

Leadgenerator websites zijn altijd zoekmachinevriendelijk opgebouwd. Daarnaast worden er koppelingen gelegd met Google Analytics en Social media. Goed om te benoemen is dat we goed nadenken over het plaatsen van Call-To-Actions, die leiden naar het offerte formulier. Tot slot voorzien wij de website indien gewenst ook van gated content.

Videocontent

Webmyday heeft voor GSN International verschillende foto’s en video’s geschoten. Deze worden gebruikt om de diensten toe te lichten.

Responsive

De website is voor alle apparaten goed te bereiken. Samengevat betekend dit dat alle wijzigingen binnen de website maar één keer doorgevoerd hoeven te worden.

Jouw website in de maak

Lees meer over de mogelijkheden voor het laten maken van websites!

Gerelateerde projecten