Logimedical
Van der Spek Uitvaart & Klink Uitvaart

Le Barrage

Marketing

De Marketing websites van Webmyday geven jouw organisatie een professionele uitstraling. Of je nu behoefte hebt aan nieuwe afspraken, webshop bestellingen of het schrijven van blogberichten? Het kan allemaal!

Prachtige foto’s

De website van Le Barrage wordt gekenmerkt door het prachtige beeldmateriaal. De sfeer van het restaurant en de gerechten komen goed naar voren! De website ligt volledig in het verlengde van het restaurant uit Alblasserdam.

Check!

  • Reserveringsmodule

  • Menukaarten online te bekijken

  • Arrangementen boeken

Marketing USP's

Een Marketing website bevat call-to-actions op de belangrijkste plekken vinnen de website. Er worden +/10 pagina’s aangemaakt die volledig zoekmachine vriendelijk zijn. Daarnaast wordt er en blogmodule gerealiseerd.

Boeken van arrangementen

Niet alleen kan er een tafel worden gereserveerd, ook kunnen arrangementen direct via de website worden geboekt. Denk aan een culinaire vaart. Kies zelf gemakkelijk de gewenste dag en het tijdstip.

Responsive

Webmyday levert altijd websites die bereikbaar zijn voor alle verschillende apparaten. Waar sommige aparte mobiele omgevingen realiseren, is dit bij ons zeker niet aan de orde. Wijzigingen hoeven maar één keer te worden doorgevoerd.

Jouw website in de maak

Lees meer over de mogelijkheden voor het laten maken van websites!

Gerelateerde projecten