Miryam Schotman Interieurs
Virtual Office Dordrecht

Ruplex

Leadgenerator

Een Leadgenerator website is door Webmyday ontwikkeld voor organisaties die hun website puur als leadgenerator willen laten dienen. Denk bijvoorbeeld aan webshops. Net als bij een marketing website is de website zoekmachinevriendelijk, en voorzien van koppelingen met Google Analytics en Social media.

Slides

Ruplex focust zich op biodegradeerbaar kunststof en toepassingen hiervan. De website is op een speelse manier ingestoken door gebruik te maken van grote foto’s en duidelijke navigatie aan linkerzijde.

Check!

  • Fijne gebruikerservaring

  • Uniek design

  • Duidelijke navigatie

Leadgenerator USP's

Leadgenerator websites zijn altijd zoekmachinevriendelijk opgebouwd. Daarnaast worden er koppelingen gelegd met Google Analytics en Social media. Goed om te benoemen is dat we goed nadenken over het plaatsen van Call-To-Actions, die leiden naar het offerte formulier. Tot slot voorzien wij de website indien gewenst ook van gated content.

Gebruikerservaring

Deze manier van opbouwen is complex. Er is een menu toegevoegd aan de linkerkant van de website voor de gebruikservaring op het gebied van navigatie. Zo kan de bezoeker niet verdwalen binnen de website.

Mobiele experience

Webmyday zorgt altijd voor een responsive website. Dit beteken dat deze op alle apparaten goed bereikbaar is! Wijzigingen hoeven dan dus maar één keer doorgevoerd te worden.

Jouw website in de maak

Lees meer over de mogelijkheden voor het laten maken van websites!

Gerelateerde projecten