Virtual Office Dordrecht
Avedko

Lésec Beveiliging B.V. Lésec Telecom B.V.

Leadgenerator

Een Leadgenerator website is door Webmyday ontwikkeld voor organisaties die hun website puur als leadgenerator willen laten dienen. Denk bijvoorbeeld aan webshops. Net als bij een marketing website is de website zoekmachinevriendelijk, en voorzien van koppelingen met Google Analytics en Social media.

Scheiding bedrijven

Om een duidelijk onderscheidt te maken tussen de websites is gekozen voor één overkoepelende website met een direct zichtbare scheiding.

Check!

  • Nieuwsmodule

  • Duidelijk onderscheidt

  • Fijne navigatie

Leadgenerator USP's

Leadgenerator websites zijn altijd zoekmachinevriendelijk opgebouwd. Daarnaast worden er koppelingen gelegd met Google Analytics en Social media. Goed om te benoemen is dat we goed nadenken over het plaatsen van Call-To-Actions, die leiden naar het offerte formulier. Tot slot voorzien wij de website indien gewenst ook van gated content.

Huisstijl

Om goed te laten zien dat er 2 verschillende bedrijven worden uitgelicht in één overkoepelende websites, is gebruik gemaakt van de huisstijlkleuren per bedrijf om zo de scheiding goed weer te geven. Deze kleur is bijvoorbeeld doorgetrokken is de diensten en knoppen.

Responsive

Een website wordt bij Webmyday altijd opgebouwd dat deze op verschillende apparaten goed bereikbaar is. Een aparte mobiele is is verleden tijd!

Jouw website in de maak

Lees meer over de mogelijkheden voor het laten maken van websites!

Gerelateerde projecten