Aiwa
Miryam Schotman Interieurs

Wierks

Marketing

De Marketing websites van Webmyday geven uw organisatie een professionele uitstraling. Of u nu behoefte heeft aan afspraken, bestellingen of het het schrijven van blogberichten? Het kan allemaal!

Redesign

Voor Verkeersschool Wierks zijn wij bezig geweest met een redesign van de website. De oude website was al in ons beheer, maar verouderd. Vandaar de keuze voor een nieuwe up-to-date website!

Check!

  • Opvallende kleuren

  • Groot en duidelijk lettertype

  • Gestructureerd menu voor overzichtelijkheid website

Marketing USP's

Een Marketing website bevat call-to-actions op de belangrijkste plekken vinnen de website. Er worden +/10 pagina’s aangemaakt die volledig zoekmachine vriendelijk zijn. Daarnaast wordt er en blogmodule gerealiseerd.

Slider

Op de homepagina is de interactieve slider prominent aanwezig. Een echte blikvanger! De blokken in het midden van de homepagina zijn zo ingesteld dat alle belangrijke zaken op een speelse manier in één overzicht terug te vinden zijn.

Mobiel vriendelijk

Een website die mobiel vriendelijk is, past zich automatisch aan het formaat van het apparaat dat gebruikt wordt om de website op te zoeken. Geen onnodige aparte mobiele websites dus!

Jouw website in de maak

Lees meer over de mogelijkheden voor het laten maken van websites!

Gerelateerde projecten