Aiwa
Ruplex

Miryam Schotman Interieurs

Marketing

De Marketing websites van Webmyday geven jouw organisatie een professionele uitstraling. Of je nu behoefte hebt aan nieuwe afspraken, webshop bestellingen of het schrijven van blogberichten? Het kan allemaal!

Portfolio

Zodra je de website bezoekt, krijg je als bezoeker een prachtige afbeelding te zien van een interieur ontworpen door Miryam Schotman Interieurs. Door heel de website heen zijn dan ook verschillende foto’s te zien die de mogelijkheden bij Miryam Schotman Interieurs weergeven.

Check!

  • Prachtig beeldmateriaal

  • Duidelijke navigatie

  • Luxe stijl

Marketing USP's

Een Marketing website bevat call-to-actions op de belangrijkste plekken vinnen de website. Er worden +/10 pagina’s aangemaakt die volledig zoekmachine vriendelijk zijn. Daarnaast wordt er en blogmodule gerealiseerd.

Beeldmateriaal

De website van Miryam Schotman Interieurs staat vol met prachtig beeldmateriaal van verschillende projecten. Ook hebben we een Instagram Feed toegevoegd om nog meer inspiratiemateriaal te kunnen tonen.

Responsief

Een responsive website is ontzettend belangrijk. Google scoort jouw website beter als deze voor alle apparaten goed bereikbaar is!

Jouw website in de maak

Lees meer over de mogelijkheden voor het laten maken van websites!

Gerelateerde projecten