KidSense

Cave Michel

Professioneel en uniek

De Marketing websites van Webmyday geven jouw organisatie een professionele uitstraling en zorgen dat jouw bezoekers een actie uitvoeren. Of je nu behoefte hebt aan nieuwe afspraken, webshop bestellingen of het schrijven van blogberichten, we denken graag met je mee en structuren de website zo dat de bezoeker naar het doel wordt geleid.

Overzichtelijkheid

Voor de website van Cave Michel hebben we gekozen voor een rustige en overzichtelijke uitstraling. Zo gaat de aandacht volledig naar de producten en is er ruimte om het gevoel van het bedrijf weer te geven.

Check!

  • Sierlijk lettertype

  • Luxe uitstraling

  • Duidelijke structuur

  • Unieke stijling

Marketing USP's

Onze Marketing websites bevatten call-to-actions op strategische plekken op de website. Hier wordt met de bepaling van de structuur goed over nagedacht. We zorgen dat het vooraf volledig duidelijk is wat jouw belangrijkste doel is met de website, zodat er een eindresultaat wordt opgeleverd dat er én strak uitziet en helpt om jouw doelen te bereiken.

Magazines

Via de blogpagina van Cave Michel is het gemakkelijk om een blik te werpen op verschillende edities van de Wijnkring. Je geniet zowel op desktop als op tablet en mobiel van het tijschrift!

Responsive

Ook op mobiel is de footer styling goed zichtbaar. Speciale lettertypen of niet, we zorgen ervoor dat jouw huisstijl op alle apparaten goed is doorgevoerd!

Ook een sprankelende website?

We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn! Lees meer of neem contact met ons op. We horen graag meer over jouw businessplannen!

Gerelateerde projecten