Lésec Beveiliging B.V. Lésec Telecom B.V.
GSN International

Avedko

Leadgenerator

Een Leadgenerator website is door Webmyday ontwikkeld voor organisaties die hun website puur als leadgenerator willen laten dienen. Denk bijvoorbeeld aan webshops. Net als bij een marketing website is de website zoekmachinevriendelijk, en voorzien van koppelingen met Google Analytics en Social media.

Slider

In de slider bovenaan de homepagina is  direct goed te zien wat men zich moet voorstellen bij de producten van Avedko; duurzame, vandalisme- en weersbestendige behuizingen.

Check!

  • Veel CTA’s gericht op contact

  • Veel en duidelijk beeldmateriaal

  • Portfolio integratie

Leadgenerator USP's

Leadgenerator websites zijn altijd zoekmachinevriendelijk opgebouwd. Daarnaast worden er koppelingen gelegd met Google Analytics en Social media. Goed om te benoemen is dat we goed nadenken over het plaatsen van Call-To-Actions, die leiden naar het offerte formulier. Tot slot voorzien wij de website indien gewenst ook van gated content.

Samenwerking

Ook deze nieuwe website is gerealiseerd in samenwerking met een designbureau. Zij verzorgden het design, Webmyday de uitvoering. Op iedere pagina is dezelfde opbouw terug te vinden; je kunt als bezoeker door de gehele site navigeren. Hierbij wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van herkenbare navigatiepijlen. Door deze opbouw kan de site uit veel pagina’s bestaan, maar voelt dit voor de bezoeker niet zo aan.

Responsive

De website van Avedko is responsive opgebouwd. Dit is beter en sneller te onderhouden dan dat er een tweede mobiele versie van de website wordt gebouwd!

Jouw website in de maak

Lees meer over de mogelijkheden voor het laten maken van websites!

Gerelateerde projecten