Le Barrage
Adria- en Sun Living dealers

Van der Spek Uitvaart & Klink Uitvaart

Marketing

De Marketing websites van Webmyday geven jouw organisatie een professionele uitstraling. Of je nu behoefte hebt aan nieuwe afspraken, webshop bestellingen of het schrijven van blogberichten? Het kan allemaal!

Professionele uitstraling

Voor beide labels is een nieuwe website gemaakt waarbij de look & feel in één lijn liggen. De websites zijn opgebouwd met rustige kleuren in combinatie met een professioneel duidelijk mega menu en submenu’s per pagina.

Check!

  • Eigen beeldemateriaal

  • Aansprekende videobanner

  • Directe chatfunctie

Marketing USP's

Een Marketing website bevat call-to-actions op de belangrijkste plekken vinnen de website. Er worden +/10 pagina’s aangemaakt die volledig zoekmachine vriendelijk zijn. Daarnaast wordt er en blogmodule gerealiseerd.

Chatfunctie

Bij het openen van beide websites verschijnt rechtsonderin een livechat functie. Indien de bezoeker een vraag heeft, kan hier direct op worden gereageerd door Van der Spek Uitvaart & Klink Uitvaart.

Mobiele werkzaamheid

Een aparte mobiele website bouwen is verleden tijd. Webmyday bouwt alle websites volledig responsief en beschikbaar voor elk apparaat. Desktop, tablet of mobiel.

Jouw website in de maak

Lees meer over de mogelijkheden voor het laten maken van websites!

Gerelateerde projecten