JD-Dakbedekkingen
Cave Michel

KidSense

Leadgenerator

Voor KidSense hebben we een sterke website ontworpen die door de sterke huisstijl een mooi onderscheidend eindresultaat heeft gekregen. De huisstijl is aan ons aangeleverd en met die basis hebben wij een leadgenerator website gebouwd. Het resultaat delen we graag!

Overzichtelijkheid

Bij KidSense is samen met de klant goed nagedacht over de menustructuur. Zo kan de bezoeker op verschillende manieren antwoord vinden en blijft het overzichtelijk in de vele pagina’s van de website. Daarnaast zijn ook duidelijke call-to-actions toegevoegd.

Check!

  • Vrolijke kleuren

  • Persoonlijke foto’s

  • Duidelijke structuur

Gebruiksvriendelijk navigeren

Leadgenerator websites zijn altijd zoekmachinevriendelijk opgebouwd. Daarnaast worden er koppelingen gelegd met Google Analytics en Social media. We denken strategisch goed na over het plaatsen van Call-To-Actions, die leiden naar het offerte formulier. Op deze manier leiden we de bezoeker op een vriendelijke manier naar het doel van onze klant!

Aanvraag

Om op de hoogte te blijven van alle online cursussen en lessen die KidSense aanbied, kun je je als bezoeker snel en gemakkelijk inschrijven voor de nieuwsbrief via de footer.

Responsive

Een full-experience op alle apparaten? Natuurlijk wel! Desktop, tablet of mobiel; de website schaalt altijd mee.

Jouw website in de maak

Lees meer over de mogelijkheden voor het laten maken van websites!

Gerelateerde projecten