Ik wil inloggen, maar ik zie geen verificatie rechtsonder de pagina.

Op de inlogpagina van de website wordt een verificatie gebruikt, om robots (hackers) buiten te houden. Het kan voorkomen dat deze verificatie niet getoond wordt.

De verificatie kan in de volgende situaties niet getoond worden:

  1. Ik ben al ingelogd.
  2. De verificatie is (nog) niet geladen.
  3. De verificatievoorwaarden zijn niet geaccepteerd.
  4. De verificatie is uitgezet.
  1. Allereerst is het verstandig om te controleren of er al is ingelogd. Wanneer er is ingelogd en de startpagina wordt bezocht, wordt de zwarte bewerkbalk bovenaan de pagina getoond (zoals hieronder getoond). Als er met de muis op de bedrijfsnaam wordt geklikt, dan komt er een uitklapmenu waar “Dashboard” onder valt. Klik hierop en kom in de back end.
  2. Wanneer er geen zwarte bewerkbalk op de homepagina te zien is, bezoek dan opnieuw de inlog-url. Vaak staat de verificatie nu wel rechtsonderin (zoals hieronder getoond). Staat deze er nog niet? Druk dan tegelijkertijd CTR+SHIFT+R in op het toetsenbord, de pagina wordt dan herladen.
  3. Staat hierna de verificatie nog steeds niet rechtsonder de pagina? Dan kan het zijn dat de voorwaarden geaccepteerd dienen te worden van Recaptcha. Dit wordt gedaan door op het woordje “here” te klikken in onderstaande tekst:
  4. Mocht deze melding er niet staan, dan kan het zijn dat de verificatie is uitgezet, dan kan er zonder verificatie succesvol worden inlogd.