Samen met webmyday

Een training op maat

Wil je graag meer kennis opdoen over de verschillende facetten van online marketing? Bij Webmyday kun je verschillende trainingen volgen over Google, WordPress en social media. Tijdens de trainingen nemen wij je mee in de mogelijkheden van ieder kanaal / iedere functie. Breidt jouw kennis en kunde uit dankzij onze expertise! Goed om te weten is dat de trainingen klassikaal of in company gegeven kunnen worden.

Website

Ijzersterke content schrijven en zelf in de website plaatsen? Tijdens onze Webmyday trainingen leer je meer over WordPress en content marketing!

Google

Haal jij eigenlijk alles al uit Google? Tijdens onze Webmyday trainingen leren wij jou meer over de tools van de zoekmachine! Waar liggen nog kansen voor jouw bedrijf?

Social media

Tijdens onze social media trainingen leren we je een (betaalde) social media strategie op te zetten en succesvol toe te passen. Versterk het social platform van jouw organisatie!

Wij zijn er voor jou

Ga voor een training van Webmyday

Wij helpen graag om je kennis naar een hoger niveau te tillen. Neem contact op om te kijken naar de mogelijkheden voor jou.