Punta Trading B.V.
Docks Vissershang

Bustelberg

Schitterend design

Voor Bustelberg hebben we een prachtige nieuwe website gemaakt. Het design kwam vanuit de klant met unieke elementen die veranderen, bewegen en animeren. Een uitdaging, met een fantastisch resultaat.

Groots

De website van Bustelberg is opgebouwd uit vakken en afbeeldingen, die bewegen of een andere achtergrond krijgen tijdens het navigeren!

Check!

  • Grote afbeeldingen

  • Speels met zakelijk gevoel

  • Interactiviteit

  • Beweging

Effecten

De nieuwe website van Bustelberg bestaat uit unieke effecten. Wanneer de bezoeker aan het navigeren is, transformeert de achtergrond naar een effe kleur. Het gebruikersgemak wordt hierdoor vergroot, maar het visuele aspect blijft ijzersterk. Een gouden combinatie.

Tabellen

Om rendement en kosten op een overzichtelijke manier weer te kunnen geven, is gekozen voor een grafiek waarbij je met je muis over de verschillende opties kunt bewegen. Hierbij worden interactief verschillende percentages weergegeven, zonder dat je eerst hoeft te klikken om deze zien!

Interactiviteit

De website van Bustelberg kenmerkt zich door de prachtige interactieve elementen die zichtbaar zijn! Scroll maar eens door de site, je zult versteld staan.

Jouw website in de maak

Een fantastische website waar we enorm trots op zijn. Een design dat ons heeft uitgedaagd en een goed voorbeeld is van alle mogelijkheden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Gerelateerde projecten