Nupha Capsules
Fybe FinanceFYBE Finance

Allgroen B.V. & De Biesbosch Gijsbers Groep

Voor Allgroen B.V. en De Biesbosch Gijsbers Groep hebben wij verschillende uitingen gemaakt. Folders, (online) brochures, kerstkaarten en meer! We vertellen je er graag meer over!

Brochures

We hebben twee brochures gemaakt. Één voor tuinonderhoud en een algemene brochure. Alle essentiële informatie van het hoveniersbedrijf is hier in terug te vinden! Een perfecte manier om de diensten overzichtelijk weer te geven op en manier die zowel offline als online ingezet kan worden!

Logo

In 2017 zijn Gijsbers Hoveniers en De Biesbosch samengegaan onder de naam: De Biesbosch Gijsbers Groep. Webmyday heeft hiervoor de nieuwe huisstijl inclusief nieuwe logo ontworpen.

Definitief ontwerp

Kerstkaarten

Ieder jaar wordt er een kerstkaart gestuurd naar alle klanten en belangrijke partners van beide bedrijven. Webmyday heeft al meerdere malen het ontwerp voor beide organisaties mogen verzorgen.

Advertenties

Allgroen B.V. & De Biesbosch Gijsbers Groep adverteren in lokale kranten, sportbladen en ander drukwerk. Hierbij verzorgen wij ook de vormgeving!

Drieluik folder

Om bij verschillende bedrijven en organisaties op een speelse manier in beeld te komen, hebben wij ook een wikkelvouw folder ontworpen. Deze worden afgegeven bij potentiële klanten, sportverenigingen, partners et cetera.

Al het DTP & drukwerk naar jouw eigen wens

Lees meer over de mogelijkheden en ontdek wat we voor jouw business kunnen betekenen. DTP is een uitstekende manier om je zichtbaarheid te vergroten! We vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen!

Gerelateerde projecten