Adria- en Sun Living dealers
Timmerfabriek Gebrs Bos B.V.

The Future Group

Leadgenerator

Een Leadgenerator website is door Webmyday ontwikkeld voor organisaties die hun website puur als leadgenerator willen laten dienen. Denk bijvoorbeeld aan webshops. Net als bij een marketing website is de website zoekmachinevriendelijk, en voorzien van koppelingen met Google Analytics en Social media.

Vrolijke kleuren

The Future Group staat in het teken van het werven van nieuwe ‘maten’ voor hun community. Er is gebruik gemaakt van vrolijke kleuren, veel beeldmateriaal en duidelijke call-to-actions op de belangrijke plekken binnen de website.

Check!

  • Design geheel in stijl van de huisstijl

  • Website in lijn met Google Ads campagnes

  • Duidelijke informatieblokken

Leadgenerator USP's

Leadgenerator websites zijn altijd zoekmachinevriendelijk opgebouwd. Daarnaast worden er koppelingen gelegd met Google Analytics en Social media. Goed om te benoemen is dat we goed nadenken over het plaatsen van Call-To-Actions, die leiden naar het offerte formulier. Tot slot voorzien wij de website indien gewenst ook van gated content.

Alle acties doormeten

Zoals eerder benoemd ligt de website in lijn met de Google Ads campagnes & via Google Anlytics worden dan ook direct alle doelen doorgemeten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ingevulde contactformulieren.

Voor ieder apparaat

Google kijkt erg streng naar de zogenoemde ‘responsiveness’ van de website. Dit houdt in dat de website op ieder apparaat goed bereikbaar moet zijn. Webmyday zorgt er altijd voor dat dit zo is, zonder dat hier aparte mobiele websites voor gemaakt hoeven te worden.

Jouw website in de maak

Lees meer over de mogelijkheden voor het laten maken van websites!

Gerelateerde projecten