Wist je dat je gemakkelijk via een trackingtool kunt achterhalen wie jouw website hebben bezocht? Ontdek welke bedrijven wanneer zijn langsgekomen en welke pagina’s zij interessant vonden. Je kunt het gehele bezoekerspad ontdekken. Deze gegevens kunnen handig zijn voor jouw huidige en retargeting campagnes. De tool die wij adviseren is Leadinfo. In dit blogbericht vertellen we je meer over deze tool!

Wat is Leadinfo?

Leadinfo helpt je inzichtelijk te krijgen welke bedrijven jouw website hebben bezocht. Maar dat niet alleen; je kunt direct analyseren welk pad zij hebben doorlopen. Ook kun je dit real-time volgen! Zo krijg je een goed beeld van het interessegebied van jouw potentiële klanten. Daarnaast krijg je een handig overzicht van de gegevens van dit bedrijf. Denk aan contactgegevens, branche en bedrijfsgrootte.

Wat zijn de voordelen van deze trackingtool?

We zetten alle voordelen voor je op een rijtje:

  1. Je kunt beter begrijpen wie jouw (real-time) bezoekers zijn en hoe zij zich gedragen op jouw website.
  2. Als bedrijf kun je je focussen op het behalen van gerichte leads. Via Leadinfo label je direct welke bedrijven ‘gekwalificeerde’ leads zijn, en welke buiten jouw interessegebied vallen.
  3. Omdat je als bedrijf inzicht hebt in wié er een bezoek brengen aan jouw website, kun je je marketinguitingen hier op aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan een direct gerichte LinkedIn campagne op deze specifieke organisaties.
  4. Koppel Leadinfo aan jouw CRM-systeem om zo gegevens van jouw potentiële klanten op te slaan. Deze kunnen gebruikt worden voor acquisitie.

Voldoet Leadinfo aan de AVG-wetgeving?

Een vraag die veel gesteld wordt is of deze manier van bedrijfsgegevens verzamelen wel past binnen de AVG-wetgeving. Leadinfo zegt hierover het volgende:

“Leadinfo is 100% AVG-conform. De zeven essentiële principes van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) worden nageleefd door Leadinfo. Al onze hosting-servers zijn gelokaliseerd in Ierland. Op deze manier blijven uw gegevens en de door Leadinfo verwerkte gegevens binnen de EU. Hierdoor is het gebruik van de software in lijn met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).”

Webmyday is partner van Leadinfo!

Wil je meer inzicht hebben? Wij kunnen jou helpen om je B2B-leadgeneratie te verhogen. Webmyday is Gold Partner en om deze reden kunnen wij jou van A tot Z helpen. Vraag nu meer informatie aan via onze website.