Klantrelatie Venster Center heeft gezorgd voor prachtige raambekleding in ons nieuwe pand!

Plisségordijnen op de Venuslaan

Raambekleding is iets wat een huis of bedrijfspand écht afmaakt. Waar de meeste mensen het kiezen voor een stukje privacy, was er voor ons een andere reden om dit toe te voegen aan ons pand. Onze trouwe klant Venster Center heeft dit verzorgd en in dit blogbericht bespreken we de voordelen van deze plisségordijnen met Lardo.

Zelf de lichtinval bepalen

Zonder onze beeldschermen kunnen wij ons werk niet doen. Hoe irritant is het als er dan een zonnestraal op je scherm komt? We zijn verplicht om hier goed over na te denken richting onze medewerkers. Het RI&E toetst ons hier op, zodat de werkomstandigheden goed zijn. Sinds Lardo is langs geweest kunnen de zonnebrillen in de kast.

“Je kunt dankzij het unieke systeem de raambekleding zelf in elke gewenste positie laten zakken. Zo kan de bekleding precies op de goede hoogte hangen, zonder dat het te donker wordt binnen. De lichtinval kan zelf bepaald worden.” licht Lardo toe.

We hebben gekozen voor een moderne uitstraling met zwarte accenten met daarbij een Smart Cord systeem. “Het Smart Cord systeem heeft als voordeel dat de bedieningstouwtjes altijd op een mooie lengte langs het raam blijven hangen. Zo komt het opgewonden touw niet op de grond te liggen en ziet het er altijd strak uit. De plisségordijnen passen uitstekend in de mooie omgeving van jullie nieuwe werkplek.” aldus Lardo.

Bij ons dus geen hinderlijke lichtinval op de beeldschermen meer!

Webmyday en Venster Center

Er waren veel mogelijkheden om door te nemen. Door goed overleg en door op locatie de situatie goed te bekijken, is in samenspraak de juiste oplossing gevonden. Een mooie aanvulling op het chique interieur en bovenal: een comfortabele werkplek.

Webmyday regelt al jaren de website voor Venster Center, dus in de zoektocht naar een leverancier was er geen twijfel mogelijk. Ook zorgen onze online marketeers maandelijks dat de vindbaarheid verbeterd, om de mond-tot-mond reclame voor Lardo te versterken met een vaste stroom aan aanvragen.

Klik hier om de website van Venster Center te bekijken en meer te lezen over het bedrijf.

Wij zijn joúw online marketing partij!

Wil je graag meer weten over over onze dienstverlening? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.
Onze specialisten helpen je graag verder!