Logimedical
Le Barrage

Scent With Love

Leadgenerator

Een Leadgenerator website is door Webmyday ontwikkeld voor organisaties die hun website puur als leadgenerator willen laten dienen. Denk bijvoorbeeld aan webshops. Net als bij een marketing website is de website zoekmachinevriendelijk, en voorzien van koppelingen met Google Analytics en Social media.

Personalisatie

De webshop van Scent With Love staat in het teken van heerlijke luxe geurkaarsen, geurstokjes en giftsets die je kunt personaliseren. Een uniek product dus!

Check!

  • Persoonlijke labels ontwerpen

  • Shop die past bij de huisstijl

  • Duidelijke en frisse productafbeeldingen

Leadgenerator USP's

Leadgenerator websites zijn altijd zoekmachinevriendelijk opgebouwd. Daarnaast worden er koppelingen gelegd met Google Analytics en Social media. Goed om te benoemen is dat we goed nadenken over het plaatsen van Call-To-Actions, die leiden naar het offerte formulier. Tot slot voorzien wij de website indien gewenst ook van gated content.

Rustige kleuren

De webshop is opgebouwd in rustige beige tinten en er wordt gebruik gemaakt van sierlijke lettertypen. Dit is een wens geweest van de klant!

Responsive

Webmyday zorgt altijd voor een responsive webshop. Dit beteken dat deze op alle apparaten goed bereikbaar is! Wijzigingen hoeven dan dus maar één keer doorgevoerd te worden.

Bekijk website

Jouw webshop in de maak

Lees meer over de mogelijkheden voor het laten maken van webshops!

Lees meer

Gerelateerde projecten