Project omschrijving

Ruplex

Wanneer een klant een aanvraag doet die nét een beetje anders is dan anders, begint ons webdesign hart direct sneller te kloppen. Ruplex gaf ons een mooie uitdaging. Een culinair hoogstandje op het gebied van webdesign. Ruplex houd zich bezig met het maken van (afbreekbaar) kunstof op een manier die niet schadelijk is voor het milieu.

De nieuwe website

De nieuwe website van Ruplex heeft een uniek design gekregen welke is geïnspireerd op de website van Tesla. De website is opgebouwd in ‘sliders’ welke het scherm volledig vullen. Met een zachte scroll, navigeert de bezoeker van slider naar slider. Dit geeft de website een strakke look & feel.

Deze manier van opbouwen is complex. Er is een menu toegevoegd aan de linkerkant van de website voor de gebruikservaring op het gebied van navigatie. Zo kan de bezoeker niet verdwalen binnen de website (de zogeheten heuristieken van Nielson).

Een echte uitdaging zat in de teksten. Deze konden niet te lang zijn, gezien het bij dit design op de eerste plaats om de visual gaat. Het was goed puzzelen om de teksten kort en bondig te houden, maar de bezoeker toch te voorzien van alle nodige informatie. Omdat de visual centraal staat in dit design, was het enorm belangrijk dat deze foto’s perfect waren. Kwalitatief, maar ook moesten de foto’s het juiste gevoel opwekken en de missie en visie van Ruplex tot leven laten komen. En dat is gelukt! Je vindt de website van Ruplex op ruplex.com!

We zijn heel blij met de samenwerking met Ruplex, het snelle schakelen en natuurlijk het eindresultaat welke van je scherm spat! Dit is een project om trots op te zijn! Heb jij ook een website die nodig voorzien moet worden van authenticiteit en klasse? Neem contact met ons op.
Alle projecten bekijken