Project omschrijving

Kies PS & Kies Horeca

Een nieuwe Marketing website voor Kies PS! Qua design is er gekozen voor een lichte uitstraling en zijn er veel lichte kleuren gebruikt. Dit design is door een extern bureau aangeleverd. Het grootste gedeelte van de website is voor bezoekers niet zichtbaar. Klanten van Kies PS kunnen inloggen in een persoonlijk portaal zodat ze de inkoop voor hun eigen organisatie centraal kunnen regelen.

Ook voor Kies Horeca hebben we een nieuwe website gebouwd! Qua design komt de website overeen met Kies PS om te laten zien dat de bedrijven in verband staan. Wel is er gekozen voor verschillend kleurgebruik zodat beide websites hun eigen identiteit krijgen!

Kenmerken

Dankzij de handige omgeving met afgeschermde webshops voor elke klant op Kies PS en Kies Horeca, kan alles heel inzichtelijk en centraal geregeld worden. Kies PS vergelijkt online de verschillende offertes waar klanten ook weer in mee kunnen kijken. Achteraf kunnen de klanten alles beoordelen.

Voor Kies Horeca is een feature toegevoegd die de voordelen van Kies Horeca laat zien. Deze zinnen wisselen elkaar af en maken voor de bezoeker goed duidelijk waarom ze voor Kies Horeca moeten kiezen!

Dit is de nieuwe website Kies PS! https://kiesps.com/

Dit is de nieuwe website Kies Horeca! https://kieshoreca.com/

Alle projecten bekijken