Project omschrijving

Il Mercato

Voor Il Mercato heeft Webmyday een mooi nieuw webdesign gemaakt. Het webdesign bestaat uit verschillende sliders die op de webpagina elkaar afwisselen. Samen vormt dit een mooi geheel. In sommige sliders zijn speelsgewijs leuke animaties toegepast. Dit geeft de website een dynamische uitstraling. We hebben een reserveringsmodule toegevoegd, zodat websitebezoekers eenvoudig een tafel kunnen reserveren. Verder beschikt de website over arrangementenpagina’s en een impressie pagina; waar foto’s en een 3D tour worden weergegeven.

Traditionele Italiaanse kleuren zoals rood en groen, wisselen af met de rustige neutrale kleuren van zwart en wit. Hierdoor oogt de website rustgevend, klassiek en vooral herkenbaar.

Ook online beter vindbaar

Verdere werkzaamheden die we komende periodes nog zullen oppakken voor Il Mercato zijn de werkzaamheden die betrekking hebben op de online vindbaarheid. We werken daarbij aan de hand van een passende zoekanalyse veel nieuwe zoekwoordenpagina’s uit. Zo is én blijft het restaurant, niet alleen voor bezoekers binnen de omgeving goed vindbaar, maar ook daarbuiten! Benieuwd naar het resultaat? Kijk op: www.ilmercato.nl/.

Stuur dit project door aan jouw vrienden:

Alle projecten bekijken